Chippen van mijn kat | Katten verzekering

Chippen van een kat

Als je een kat hebt die buiten los loopt en af en toe eens binnen komt, voor bijvoorbeeld een aai over de bol of voor wat lekkers, dan kan een chip erg handig zijn.

Als je kat bijvoorbeeld op een dag niet meer thuis komt, wat doe je dan? Met een chip kan worden gekeken waar de kat uit hangt.

Op deze manier ben je snel van een hoop onzekerheid af. Leeft de kat nog? Of is de kat aangereden door een auto? Of is de kat gewoon verdwaald en zou de kat morgen weer vrolijk binnen komen wandelen?

Een chip zetten is zo gezet

Een chip die katten krijgen is heel erg klein, zo klein, dat deze bijvoorbeeld met gemak in het bovenste puntje van je pink zou passen. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je kat een groot gewicht met zich mee moet dragen of zoiets dergelijks.

Chip zetten kan bij de huisarts

Je kunt op verschillende plekken een chip laten zetten bij je kat, maar de makkelijkste en meest gekozen plek is toch wel bij de dierenarts. Dat is ook wel lekker handig trouwens. Dan kun je bijvoorbeeld meteen een inenting combineren met het laten chippen van je kat. Als de chip dus eenmaal is gezet, dan weet jij dat je je niet meer dagen lang zorgen hoeft te maken over of er iets ernstigs met de kat aan da hand is. Op deze manier kun je dan altijd achterhalen waar de kat is.

 

Uw mening telt

Hoe hebt U voor het eerst over deze website gehoord?
 

Afbeeldingen en plaatjes

Dierenartsen marketing

Copyright 2009 - 2022 | katten-verzekering.com