Informatie en advies over Dierenverzekering | Katten verzekering

Waarom een dierenverzekering?

Als u een hond, een kat of een konijn heeft dan kunnen dierenartskosten flink in de kosten lopen. Honden en katten moeten allereerst gechipt worden, verder moeten ze natuurlijk ingeënt worden en ze moeten gesteriliseerd of gecastreerd worden.
Naast de ‘standaard’ kosten die u al kwijt bent bij een dierenarts, worden ook honden, katten en konijnen ziek. Dit kan iets kleins zijn (bijvoorbeeld een oogontsteking), maar het kan ook iets groters zijn zoals een hartkwaal, een tumor of misschien krijgt uw hond of kat wel een ongeluk.

In dit soort gevallen biedt een dierenverzekering uitkomst. Helaas zijn dierenartsen niet goedkoop. Behalve het consult heeft u vaak medicijnen of speciaal voer nodig en ook een operatie kan flink in de kosten gaan lopen. We kunnen hier dan wel over honderden euro’s praten, in sommige gevallen zelfs duizenden euro’s. En of u dat dan even ‘wilt pinnen’ of ‘contant wilt betalen’ bij de dierenarts.

Een dierenverzekering biedt uitkomst

Een dierenverzekering biedt in dit soort gevallen uitkomst. U wilt immers toch dat uw maatje geholpen wordt en u wilt de beste zorg. Een dierenverzekering vergoedt vaak een groot deel van de kosten die u kan krijgen en dat kan best prettig zijn. Als u een hond, kat of konijn verzekerd als ze nog erg jong zijn, dan is de kans groot dat u voor erg weinig geld een goede verzekering af kan sluiten. Dit kost u ongeveer €10,- per maand. Als uw hond, kat of konijn één keer iets heftigs heeft, dan heeft u dit er al meteen uit. Een dierenverzekering is daarom absoluut de moeite waard.

 

Uw mening telt

Hoe hebt U voor het eerst over deze website gehoord?
 

Afbeeldingen en plaatjes

Dierenartsen marketing

Copyright 2009 - 2021 | katten-verzekering.com