Beste tips over Kattenluikje met chip | Katten verzekering

Kattenluikje met chip

Houd jouw kat er ook zo van om lekker buiten rond te kunnen huppelen? Maar gaat je kat ook graag een paar keer naar binnen, bijvoorbeeld om wat te eten of voor een lekkere aai over de bol.
Dan is een kattenluikje natuurlijk de oplossing. Op deze manier kan je kat naar binnen en naar buiten wanneer hij of zij dat wilt.

Alleen je kat kan naar binnen

Het grote voordeel van een kattenluik met een chip is dat op deze manier alleen de kat naar binnen kan komen. Je hebt dan dus geen last van andere katten die naar binnen lopen of van ongedierte. Dat komt namelijk omdat het kattenluik alleen in beweging komt als de chip in de buurt is. En de chip zit natuurlijk bij je kat. Als er dus een andere kat naar de kattenluik toe gaat gebeurt er niks. Hierdoor zul je geen last hebben van onnodige gasten. Zo slaapt jouw poes lekker warm en krijg ze geen blaasontsteking.

Waar kopen? Zo’n handige kattenluik

Er zijn verschillende plekken waar je een kattenluik met chip kunt kopen. Je kunt bijvoorbeeld om meer informatie vragen bij je dierenarts of in de dierenwinkel. En het is ook super eenvoudig om een kattenluik met chip te kopen via het internet. Dit bespaart je een hoop tijd, je hoeft er namelijk niet de deur voor uit. Heb je momenteel al een kattenluik? Kijk dan naar de maten. Als je namelijk een kattenluik in een andere maat besteld dan kan dat een hoop extra werk inhouden. Of er moet weer een stuk uit de deur of je moet een gat tussen de deur en het nieuwe kattenluik gaan dichten.

 

Uw mening telt

Hoe hebt U voor het eerst over deze website gehoord?
 

Afbeeldingen en plaatjes

Dierenartsen marketing

Copyright 2009 - 2022 | katten-verzekering.com