Goed advies over Kosten dierenarts | Katten verzekering

Kosten van een dierenarts

Als u met uw hond, kat of konijn naar een dierenarts moet, schrikt u bijna altijd als u eenmaal bij de kassa komt.

De kosten van een dierenarts zijn hoog en ze lijken alleen maar meer te groeien.
Als u naar een dierenarts gaat, bent u ervan verzekerd dat u al geld kwijt bent voor het consult. Gemiddeld ligt dit tarief op €35,- per tien (!!) minuten. Voor de kosten van €35,- onderzoekt uw dierenarts uw huisdier. Vaak heeft u wel een vermoeden van wat er aan de hand is, maar soms is het ook moeilijk te plaatsen ‘waarom’ uw hond zo sufjes en slaperig lijkt.

In dat soort gevallen moet er onderzoek gedaan worden. Een bloedonderzoek en een urineonderzoek alleen al kosten een flink bedrag bij uw dierenarts. Maar dan bent u er nog niet. Dan moet er natuurlijk ook nog een behandeling zijn. Behandeling kan in de vorm van medicijnen zijn, een operatie of de rest van het beestje zijn leven een speciaal soort voer.

Hoe voorkom ik kosten van een dieren arts?

Als u kosten wilt besparen bij uw dierenarts en niet voor grote verrassing wilt komen te staan, dan kan u het beste een kattenverzekering afsluiten. Met deze katten verzekering bent u verzekerd voor de kosten van een dierenarts. Lees wel goed de voorwaarden door en informeer bij uw dierenarts naar eventuele ‘standaard’ afwijkingen die veel bij uw ras voorkomen. Voor dit soort afwijkingen bent u vaak niet verzekerd.

 

Uw mening telt

Hoe hebt U voor het eerst over deze website gehoord?
 

Afbeeldingen en plaatjes

Dierenartsen marketing

Copyright 2009 - 2022 | katten-verzekering.com