Kosten sterilisatie kat | Katten verzekering

Kosten sterilisatie kat

Je wilt je kat laten steriliseren, maar je hebt het niet heel breed. Je wilt dan ook graag weten wat de kosten zijn voor een sterilisatie.

De kosten zijn van meerdere factoren afhankelijk, maar over het algemeen kost een sterilisatie zo rond de 100 euro. Bij de ene dierenarts zul je een stuk goedkoper uit kunnen zijn en een andere dierenarts zal er weer meer geld voor vragen.

Kat of poes

Of je een kat of een poes hebt, oftewel een mannetje of een vrouwtje, kan nogal uitmaken in de kosten. Een vrouw moet je laten steriliseren en dit kost meestal meer dan een man, want die kun je ook laten castreren.

Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn?

Als je zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn qua sterilisatie, dan kun je het beste even alle dierenartsen bij jou in de buurt opzoeken. Kijk bijvoorbeeld op de site naar het tarief wat ze vragen voor de sterilisatie. Op deze manier kun jij er snel achter komen bij welke dierenarts je het goedkoopste uit bent.

Sterilisatie: geen zorgen over een huis vol katten

Als je je kat laat steriliseren ben je er zeker van dat je straks niet in ene met een huis vol katten zult zitten. Alhoewel de meeste mensen met katten super veel van katten houden, zitten de meeste mensen nou niet op meer dan 5 katten te wachten. Jij waarschijnlijk ook niet. Vooral als de kat buiten los loopt is een sterilisatie dan ook echt aan te raden.

 

Uw mening telt

Hoe hebt U voor het eerst over deze website gehoord?
 

Afbeeldingen en plaatjes

Dierenartsen marketing

Copyright 2009 - 2021 | katten-verzekering.com