over katten-verzekering | Katten verzekering

Over een katten verzekering

Als u een liefhebber bent van katten, dan wilt u natuurlijk dat uw beestje de beste zorg krijgt. Uw kater of poes (of meerdere) krijgt dagelijks vers water, verse brokjes, af en toe blikvoer en natuurlijk regelmatig een schone kattenbak.

Als mensen over een katten verzekering praten, dan denken ze vaak dat het ‘onzin’ is. Hoe vaak heb je nou eenmaal wat met je kat? Maar als je serieus en op lange termijn over een katten verzekering gaat nadenken, dan kan het wel heel anders worden.

Een katten verzekering is zeker een goede slechte uitgave. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u er altijd verzekerd van kan zijn dat uw kater of poes de allerbeste verzorging krijgt en blijft houden.

Katten verzekering uitgelicht

Mieke is een vrouw van 34. Ze woont samen met haar twee katers en vertelt het volgende:
“Mijn twee katten zijn inmiddels drie jaar oud. Over een katten verzekering heb ik niet eens nagedacht, dat wilde ik direct. Alles voor mijn twee vriendjes. Toen ik de informatie over een katten verzekering doorkeek, zag ik dat er best veel vergoedt werd. Ik betaalde €17,50 per maand voor beide katten. Na een jaar bleek dat één van mijn katten een tumor in zijn buik had. Allereerst werden er diverse onderzoeken gedaan, vervolgens kon de dierenarts hem opereren. Mijn kat moest enkele dagen opgenomen worden en er waren spullen nodig voor zijn herstel. Ik kreeg een stapel medicijnen mee en over enkele weken moest ik terug komen voor een vervolgonderzoek. Of ik wel even €1350,- euro wilde betalen! Wat was ik blij met mijn katten verzekering…”

 

 
Copyright 2009 - 2021 | katten-verzekering.com