Tips over Tarieven dierenarts | Katten verzekering

Tarieven dierenarts

De tarieven voor een dierenarts, dat is nogal een breed begrip. Het is een beetje hetzelfde als dat je zou vragen: wat kost eten in de supermarkt?
Het ligt er natuurlijk maar net aan waarvoor je naar de dierenarts gaat. Net zoals in de supermarkt. Het is nogal een verschil in prijs of je 1 ui koopt of dat je een kilo biefstuk gaat halen.
Je kunt je voorstellen dat het knippen van de nagels bij een konijn een stuk minder zal kosten dan wanneer je bij een hond een tumor operatief laat verwijderen.

Hoe wordt een prijs bepaald bij een dierenarts

De prijs voor een consult bij de dierenarts wordt door meerdere factoren bepaald. De uiteindelijke prijs heeft onder andere te maken met:

  • het tarief van de dierenarts (zijn of haar uurtarief, net zoals dat jij een bepaald salaris verdient)
  • hoe lang het consult duurt (een consult voor inenting kan goedkoper zijn dan een afspraak die vooreen¬† sterilisatie poes geldt)
  • de ernst van de situatie (een controlebezoek zal minder kosten dan een operatie)
  • hoeveel mensen er bij betrokken zijn (een operatie neemt vaak meer personeel in, dus zal ook meer kosten)
  • of er speciale medicijnen, gereedschappen of andere producten nodig zijn (deze spullen worden natuurlijk meeberekend in de prijs)

 

Verzekering voor je huisdier, geen zorgen meer om het tarief bij de dierenarts

Wil je niet maar moeten afwachten wat je uiteindelijk kwijt zal zijn voor de dierenarts. De ene keer is het een meevaller en hoef je maar 30 euro te betalen, maar een andere keer valt het tegen en ben je 800 euro kwijt. Dan moet je een dierenverzekering nemen voor je huisdier. Elke maand betaal je een bepaald bedrag en hiermee verzeker je je huisdier voor de dierenarts.

 

Uw mening telt

Hoe hebt U voor het eerst over deze website gehoord?
 

Afbeeldingen en plaatjes

Dierenartsen marketing

Copyright 2009 - 2021 | katten-verzekering.com