Meer informatie over Waarom een kattenverzekering | Katten verzekering

Een kattenverzekering afsluiten

Waarom zou u een kattenverzekering afsluiten? Waarom zou u elke maand tien euro betalen aan een verzekering terwijl u slechts één keer per jaar naar de dierenarts gaat als er iets kleins is?

Waarom zou u een kattenverzekering afsluiten als u niet zeker weet of u er gebruik van gaat maken?

Er zijn erg veel ‘waarom’ vragen als u erover nadenkt om een kattenverzekering af te sluiten. De echte vraag is… waarom NIET een kattenverzekering afsluiten?

Waarom een kattenverzekering?

In Nederland kunnen we ons tegen bijna alles verzekeren. Ziektekosten zijn in Nederland, in vergelijking met andere landen, ontzettend goed geregeld. Als uw kind een dure vaas omgooit bij de buren heeft u een aansprakelijkheidsverzekering. Als u een zwaar ongeluk krijgt en u raakt arbeidsongeschikt, bent u daarvoor verzekerd en als uw huis afbrand bent u ook nog verzekerd.

Waarom zal u dan niet uw allerbeste, trouwe en ontzettend lieve vriendje verzekeren? Een ongeluk zit in een klein hoekje en katten mogen dan wel zeven levens hebben, u wilt ook dat die zeven levens zonder pijn en vol liefde zijn, nietwaar?

Een dierenarts heeft hoge kosten, als uw kat een infectie oploopt of een ongeluk krijgt, heeft u een probleem. De kosten van een dierenarts zijn niet te betalen en als de nood aan de man komt, kan u uw trouwe en allerbeste vriendje niet eens helpen! Voor slechts €10,- in de maand heeft u een kattenverzekering. Gewoon omdat u uw kat het allerbeste gunt. Waarom? Daarom.

 

Uw mening telt

Hoe hebt U voor het eerst over deze website gehoord?
 

Afbeeldingen en plaatjes

Dierenartsen marketing

Copyright 2009 - 2022 | katten-verzekering.com